Ваш кошик порожній

Сублімація

80 грн

Ананаси мають низьку калорійність, але вражаючу кількість поживних речовин. Вони містять вітаміни А і К, фосфор, цинк, кальцій. Ананаси особливо багаті на вітамін С та марганець, що необхідні для розвитку імунної системи, сприяють засвоєнню заліза та підтримують здоровий обмін речовин та мають антиоксидантні властивості.

100г сублімованих ананасів містять: вітаміну А - 0,03 мг, вітаміну С - 120 мг, кальцій Ca - 95 мг, залізо Fe - 3,6 мг

80 грн

Помідори є основним дієтичним джерелом антиоксиданту лікопену, який пов’язаний із багатьма перевагами для здоров’я, включаючи знижений ризик серцевих захворювань та раку.

Вони також є чудовим джерелом вітаміну С, калію, фолатів та вітаміну К.

100г сублімованих томатів містять: вітаміну А - 1,2 мг, вітаміну С - 25 мг, кальцію Ca - 14,1 мг, заліза, Fe 0,9 мг         

80 грн

Ягоди малини містять більше вітаміну С, ніж апельсин та вони багаті антиоксидантами та є джерелом клітковини. Крім того, в малині міститься саліцилова кислота, яка має жарознижувальну дію, тому ця ягода вважається «натуральним аспірином».

Малина запобігає виникненню запалень і знижує ризик розвитку раку, покращує стан шкіри, зору та імунітету, сприяє зниженню ваги.

80 грн

Сублімація — це найлагідніший спосіб сушки, який зберігає усі смакові, ароматичні та майже всі корисні властивості фруктів та ягід. Сублімована черешня має багато корисних властивостей. Велика кількість пектинів допомагає виводити шлаки з організму. 
 

Новинка Новинка
Порошок малини органічний сублімований
150 грн

Ягоди малини містять більше вітаміну С, ніж апельсин та вони багаті антиоксидантами та є джерелом клітковини. Крім того, в малині міститься саліцилова кислота, яка має жарознижувальну дію, тому ця ягода вважається «натуральним аспірином».

Малина запобігає виникненню запалень і знижує ризик розвитку раку, покращує стан шкіри, зору та імунітету, сприяє зниженню ваги.

500 грн

Ягоди малини містять більше вітаміну С, ніж апельсин та вони багаті антиоксидантами та є джерелом клітковини. Крім того, в малині міститься саліцилова кислота, яка має жарознижувальну дію, тому ця ягода вважається «натуральним аспірином».

Малина запобігає виникненню запалень і знижує ризик розвитку раку, покращує стан шкіри, зору та імунітету, сприяє зниженню ваги.

Сублімація (Freeze-drying) – найлагідніша технологія для вакуумного заморожування та осушування, яка дозволяє зберегти не тільки природний колір і смак, але й до 97% поживних речовин, вітамінів, мікро- та макро-елементів.

Процес сублімації значно збільшує термін зберігання, що робить його ідеальною заміною для свіжих продуктів круглий рік, без необхідності будь-яких добавок або консервантів. Вам потрібно лише відкрити герметичну упаковку, та добавити продукт в улюблені  Вами смузі, сніданки, морозиво, йогурти, випічку та ін., або просто насолоджуватися окремо.