Справжня цейлонська кориця в Медик Ведмедик

Справжня кориця, або цейлонська кориця, - це частина кори вічнозеленої рослини Cinnamomum zeylanicyn, яке виростає в Шрі-Ланці та Західної Індії. Цейлонська кориця являє собою сильну і дорогу спецію. Щоб зробити справжню корицю, зрізають трирічні пагони Cinnamomum zeylanicyn, з яких вхід йде тільки тонкий внутрішній шар їх кори. Висушують кору на сонце, а потім скручують вручну в трубочки.
Касію або індонезійська кориця, роблять з рослини Cinnamomum aromaticum, що росте в Китаї, В'єтнамі та Індонезії. І для її виробництва зрізають НЕ трирічні пагони, а пагони 7-10-річного віку. І використовують не внутрішню частину кори, а всю кору. Це - дешева спеція. Касія менш ароматна, ніж справжня кориця, і має більш низьки смакови якості.
Звичайно, в наші медові суміши додається тільки цейлонська кориця. Скуштуй тільки справжній Медик Ведмедик!