Черешня органічна сублімована
Опис:
Сублімація — це найлагідніший спосіб сушки, який зберігає усі смакові, ароматичні та майже всі корисні властивості фруктів та ягід. Щоб зробити сублімовану черешню, ми спочатку заморожуємо свіжозібрані ягоди, а потім дбайливо висушуємо, випаровуючи звідти всю вологу. Так з’являється ароматний, смачний та хрусткий продукт. Завдяки цьому, з’ївши 20 грамів сублімованої черешні, ви з’їдаєте приблизно 250 грамів натурального продукту. За спеціальних умов, сублімація зберігає 97% корисних якостей аж від 10 до 15 років.
Сублімована черешня має багато корисних властивостей. Велика кількість пектинів допомагає виводити шлаки з організму. Також черешня корисна для серця та добре впливає на імунну систему. У її складі багато антиоксидантів, які сповільнюють старість, покращують зір, шкіру та волосся.