Ваш кошик порожній
« » +

Крем-мед з сублімованою полуницею

Опис:

“Чим більше користі, тим краще”, — це одна з головних цінностей Медика-Ведмедика. Тому він постійно шукає способи зробити свій мед якомога кориснішим. Крем-мед з сублімованою полуницею, якраз, один з таких способів.

Яка консистенція крем-меду з сублімованою полуницею?

Консистенція крем-меду пастоподібна та дуже гладка. Його зручно намазувати на хліб. Він не розтікається в кімнатній температурі й не застигає на холоді.

Який колір?

Колір полуничного крем-меду світло-помаранчевий. Дуже нагадує колір абрикосового варення.

Як крем-мед з сублімованою полуницею пахне?

Ароматом цього крем-меду хочеться насолоджуватися дуже довго: відкривши баночку, ви почуєте запашну та свіжу полуницю.

Як смакує?

Смак полуничного крем-меду такий же чудовий, як його аромат. Ніжна полуниця в поєднанні з натуральним медом створить справжній солодкий симбіоз. 

Як виробляється крем-мед з сублімованою полуницею? 

Процедура виготовлення крем-меду складна, але це того варте. Хороший крем-мед робиться зі свіжого соняшникового меду та сублімованих фруктів чи ягід. Для цього ми довго вимішуємо звичайний мед спеціальними міксерами, уникаючи нагрівання. Так мед втрачає в’язкість та насичується киснем. Щоб додати різних смаків, ми використовуємо сублімовані ягоди та фрукти, які зберігають аж 97% своїх корисних якостей.

Що в ньому корисного?

Поєднання полуниці та соняшникового меду дуже корисні для здоров’я: мед рятує від втоми, безсоння, роздратованості та серцевих проблем. А полуниця покращує імунну систему та має протизапальну дію.

Як крем-мед з сублімованою полуницею найкраще смакувати?

В першу чергу, полуничний крем-мед ідеально смакує з усім солодким: морозивом, фруктами, випічкою, тостами, чаєм. Також чудово поєднується з сирами: особливо з моцарелою та пармезаном. Його можна додавати до м’ясних та рибних страв. Можна до сидру чи вина. А ще полуничний крем-мед чудово їсти окремо. Бо його смак не потребує доповнень.

вам можуть також сподобатися: