Ваш кошик порожній
« » +

Крем-мед з сублімованою смородиною

Опис:

Окрім звичайного меду, Медик-Ведмедик виготовлляє ще й різні види крем-медів. Вони відрізняються на смак, мають дуже приємну консистенцію та більше корисних властивостей.

Нижче розповідаємо детальніше про крем-мед із сублімованою смородиною. 

Яка консистенція крем-меду з сублімованою смородиною?

Як і у всіх інших видів крем-меду, його консистенція дуже ніжна та гладка. Вона не розтікається і не потребує охолодження.

Який колір?

Сублімована смородина робить колір цього крем-меду темно-рожевим, з ніжними відтінками малинового. 

Як крем-мед із сублімованою смородиною пахне?

Запах у нього свіжий та яскравий. Відчувається насичений аромат смородини.

Як смакує?

Смак дуже приємний та збалансований. Крем-мед сам по собі солодкий, але завдяки смородині з’являється невеличка приємна кислинка, яка створює оригінальність та неповторність смаку. 

Як виробляється крем-мед із сублімованою смородиною? 

Процедура виготовлення крем-меду складна, але це того варте. Хороший крем-мед робиться зі свіжого соняшникового меду та сублімованих фруктів чи ягід. Для цього ми довго вимішуємо звичайний мед спеціальними міксерами, уникаючи нагрівання. Так мед втрачає в’язкість та насичується киснем. Щоб додати різних смаків, ми використовуємо сублімовані ягоди та фрукти, які зберігають аж 97% своїх корисних якостей.

Що в ньому корисного?

Склад соняшникового меду дарує спокій нервовій системі та позитивно впливає на серцеві м’язи. А смородина має багато вітамінів та заліза, тому добре впливає на імунітет.

Як крем-мед із сублімованою смородиною найкраще смакувати?

Є багато хороших кулінарних поєднань смородинового крем-меду. Його можна їсти з хлібом, з чаєм або просто так. Добре смакує з м’ясом, рибою та з різними видами сирів. Можна поєднувати з випічкою, фруктами та морозивом. Крем-мед зі смородини ідеально смакує майже з усім.

вам можуть також сподобатися: